Zhongshan Maitian Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Uudised

Cumhacht na Cuspóra: An Cás Gnó chun na críche (Na Sonraí go léir a Bhí Tú Ag Lorg Pt 1)
Vabastusaeg: 2020-09-02 17:48:52  Löögid: 16

Nüüdseks on andmed, mis toetavad väitekirja, et?Eesmärk” (kőik-kőik-termin “8221;-äri kui hea”) on ülekaalukalt selged.Abistava juhendina loetlesin ma kõik käesoleva artikli kõige olulisemad ja praegused andmepunktid ning ve võrdlesin ka erinevaid uuringuid, vaatlusi ja aruandeid   üks veebikataloog Jah.

Palun saada mulle kõik uued teadmised, et lisada minu   LinkedIn profiil   nii et ma saan hoida seda ressursiupdate&;101;d ja jagada ka seda artiklit.

I ve jaotas andmed kolme põhivaldkonna kohta wher& 35; 101; eesmärk avaldub äritegevuses: tarbijad, töötajad ja investorid.

Euroopa   Harvard YY Beacon Institute uuring   leidis, et “tugeva otstarbega äriühingud on võimelised paremini muunduma ja uuendusi tegema.. Ettevõtted, kes peavad otstarvet strateegia ja otsuste tegemise peamiseks liikumapanevaks jõuks, on teavitatud “suurem suutlikkus juhtida edukat innovatsiooni ja ümberkujundamisi.;

Uuringus öeldi, et pooled (53%) juhid ettevõtetes, millel on tugev eesmärk ütles, et nende organisatsioon on edukas innovatsiooni ja ümberkujundamise jõupingutusi, samas vähem kui üks viiendik (19%) aruande edu ettevõtetes, kes ei ole mõelnud eesmärki.

Deloitte Insights 2020 Global Marketing Trends Report   Samuti leiti, et eesmärgistatud ettevõtted annavad aru 30%-st kõrgemast innovatsioonitasemest.


Eelmine: Tá cúltaca ceallraí ag soláth...

Järgmine: AN MARGADH TIOMÁNAITHE SOLAS LED...